Samtal 32: Aron Andersson, Metro

”Samtal med samhället” ringer journalisten Aron Andersson med anledning av en artikel i Metro somhandlar om den – inte minst sedan polisens insats efter terrorattacken den 7 april – mycket populära Facebook-sidan ”Stöd svenska polisen”. Det är väl inget konstigt att stödja svenska polisen, kan man tycka. Varför är Metro skeptisk till sidan? Det visar sig att Metro egentligen inte ha så mycket kritik att anföra, annat än att någon bild verkar vara feldaterad, att andra FB-sidor tycks dela samma länkar och att ”Stöd svenska polisen” verkar sakna tydlig avsändare. ”Samtal med samhället” kommer osökt att tänka på uttrycket ”koka soppa på en spik” och tycker ändå att vi bör fortsätta att stödja svenska polisen.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *