Samtal 47: Socialdemokraterna i Karlstad om det omdiskuterade moskébygget

Socialdemokraterna i Karlstad om det omdiskuterade moskébygget”Samtal med Samhället” ringde flera samtal och sökte beslutsfattare inom Socialdemokraterna på Karlstads kommun. Vi ville helt enkelt veta på vilka grunder Socialdemokraterna säger ’ja’ till moskébygget. Till slut kom vi med litet hjälp av en partiombudsman i kontakt med en politisk sekreterare – som inte alls ville uttala sig. Han hänvisade med emfas till kommunalrådet Linda Larsson (s), den enda som får säga något kring moskéfrågan. Man kan säga att ”Samtal med Samhället” därmed har gått varvet runt. Vi hade nämligen tidigare ett samtal med Linda Larsson. På sätt och vis ganska intressant, men vi avvaktar nu fru Larssons återkoppling för att kunna ställa kompletterande frågor och hoppeligen få dito svar…

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *