Samtal 54: Svenska Institutet – du står nu i kö…

”Samtal med Samhället” ringde Svenska Institutet, som förra veckan anlitade ’nätsäkerhetsexperten’ Vian Tahir, som fixade till ett eget åsiktsregister för SI:s räkning. Hon blockade runt 14-15.000 twittrare från SI:s officiella twitterkonto. Bland annat var Israels ambassadör och ett antal skribenter och politiker med borgerlig profil avstängda.

När ”Samtal med Samhället” sökte Svenska Institutet för att prata litet mer om saken, var det som att ringa till en genomsnittlig vårdcentral i Malmö en dag i maj. Här fick man dock inget besked om man stod på plats 28 eller plats 374 i kön. Till slut hamnade vi i alla fall i en röstbrevlåda där vi ombads att meddela vårt ärende… Svenska Institutets personalsatt mangrant i (kris)möte.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *