Samtal 56: Nyheter24 – om att blanda in partipolitik i bestialiska mord

”Samtal med Samhället” slog en pling även till Nyheter24:s redaktion för att höra om det yckte att det var lämpligt att blanda in Volvo, raggarkultur och SD när man spekulerar kring en misstänkt mördare. Det tyckte man nog kanske ändå var relevant för att få en profil (är det inte polisens jobb?), men hade i övrigt ingen kommentar.

’Samtal med Samhället’ hänvisades – också här – till en mejladress. Ingen ansvarig chefredaktör är tydligen begåvad med telefonnummer här heller. Nå, vi kommer att mejla – både Nyheter24 och TV4 och fan och hans mormor, om så behövs. Men vi lär inte få något svar. ’Samtal med Samhället’ misstänker starkt att detta med mejladresser bara är ett sätt att bli av med jobbiga frågeställare, som ställer de relevanta frågor en ansvarig utgivare borde ha ställt för länge sedan…

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *