Samtal 57: TV4 – om twittrande, våldsbejakande sportjournalist: ’Talk shit, get shot’…

”Samtal med Samhället” ringde TV4 för att höra om de tycker att det är OK att deras anställda – i detta fall sportsjournalisten Christoffer Eriksson – ägnar sig åt att skriva hat-twitter. Något vi blev uppmärksammade på tack vare att redaktören Ivar Arpi noterade eländet. Det finns även en notis om saken på ’Samtal med Samhället’ idag. Ingen på TV4 hade förstås någon kommentar kring detta, men något hos den stressade flickan i växeln sade oss, att andra har ringt tidigare och att någon  förhoppningsvis – också kommer att ta vederbörande twittrare ordentligt i hörat. Vi får väl se. Själva hänvisades vi till en mejladress utan telefonnummer. Ingen ansvarig i mainstreammedia verkar ha telefon numera.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *