Samtal 61: Svenska Institutet, var god dröj…

”Samtal med Samhället” talade senast med Svenska Institutet för ett par veckor sedan då institutet var i den mediala hetluften med anledning av den ’svarta lista’ över twittrare som blivit offentlig. Det blev ju mycket liv om denna, där personer som Israels ambassadör och runt 12-15.000 andra twittrare sattes upp och spärrades av. SI fick backa och göra avbön.

När dammet nu har lagt sig, tänkte vi slå en signal till dem igen för att höra vad de egentligen sysslar med, eftersom svartlistning av twittrare knappast kan räknas till kärnverksamheten… ”Samtal med Samhället” ringde, full av intresse, men tyvärr gick det inte att få tag på någon, trots idoga försök från den vänliga herren i SI:s växel. Vi ombads att återkomma ’imorgon’, eftersom alla verkade sitta i möte fram till 1600, varefter man avslutar dagens värv och går hem…

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *