Samtal 62: Centerpartiet har inga rekryteringsproblem

”Samtal med Samhället” noterade under förra veckan att flera av riksdagspartierna har svårt med rekryteringen till sina ungdomsförbund – och att detta äventyrar tillväxten i moderpartierna. Centerns ungdomsförbund nämndes tillsammans med SSU som det som har haft störst tapp vad gäller rekrytering.

”Samtal med Samhället” tar dock inte till sig uppgifter från ’mainstreammedia’ rakt av, utan ringde till Centern för att fråga hur det egentligen ligger till. Där tyckte man inte alls att det rådde brist på rekryteringssidan till moderpartiet. Dessutom kommer runt 80 procent av Centerns medarbetare utifrån och inte från CUF. Vilket, tänkte ”Samtal med Samhället”, kanske ändå beror på att CUF har för dålig rekrytering numera…

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *