Samtal 70: Islamisten på Eskilstuna kommun kan fortsätta att dela massmord…

”Samtal med Samhället” har under året talat med många människor. Intressanta samtal, intetsägande samtal, märkliga samtal… Dem vi hade med olika aktörer på Eskilstuna kommun idag tillhör definitivt kategorin märkliga samtal. En kommunanställd (som sitter i styrelsen för en moské i Eskilstuna) har enligt uppgifter i media (TT) spritt en länk under nöjda kommentarer, där en lastbil kör in i en skara israeler, dödar och skadar många människor.

Något vederbörandes chef inte verkar tycka föranleda sparken på grått papper. På kommunikationsdirektören Eva Norbergs kontor känner man inte till det inträffade. Inte heller hos HR-chefen Annika Tjernström. Och man vill gärna bolla den jobbiga frågan vidare. Men, resonerar man, vi har ju yttrandefrihet… Andra källor som ’Samtal med Samhället’ har varit i kontakt med på Eskilstuna kommun uttrycker dock sin oro över att kommunen har anställda som glatt delar hatlänkar på massmord. De tycker också att det är bra att utomstående hör av sig och meddelar kommunens tjänstemän vad de tycker. ’Hårresande’, ’skandalöst’, det är vad ’Samtal med Samhället’ tycker.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *