Samtal 77: Mejlande Myndigheter

’Samtal med Samhället’ ringde Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) för att höra hur det kommer sig att man inte fullföljer rapporten om det s k Muslimska Brödraskapets etablering i Sverige. Den förstudie som kom i våras utsattes för hård kritik av en skara opinionsbildande ’forskare’, som men något eller ett par undantag egentligen kan avfärdas som tendensiösa och därmed oseriösa. Sedan har Myndigheten utsatts för ett antal efterforskande frågor med till synes obskyra syften. ’Samtal med Samhället’ kan i och för sig förstå att MSB fått kalla fötter och blivit en mejlande myndighet (som så många andra), men vi förstår inte varför en påbörjad studie inte fullföljes. Ämnet är ju högaktuellt.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *