Samtal 80:Mattias Thorsson (m), kommunikationschef för Moderaterna i Stockholms stad och län

‘Samtal med Samhället’ ringde moderaterna för att försöka få en klarare bild av den debatt som uppstått efter det att en moderatpolitiker önskat utesluta SD från politikerveckan i Järva. Vi hamnade först hos en politisk tjänsteman i riksdagen, som dock slog ifrån sig: ‘Nej, nej, detta har inget med rikspolitiken att göra – ring Stockholm’.

Litet konstigt ändå, eftersom moderaterna ändå uttalat sig kring detta ändå upp på partiledarnivå…

Sedan fick vi en mer utförlig bild av Mattias Thorsson, moderaternas kommunikationschef i Stockholm. Ett givande och intressant samtal på många sätt om hur moderaterna ser på politisk representation vid evenemang som Järva, hur man ser på privata respektive politiska uttalanden i ett parti, med mera.
‘Samtal med Samhället’ ringde moderaterna för att försöka få en klarare bild av den debatt som uppstått efter det att en moderatpolitiker önskat utesluta SD från politikerveckan i Järva. Vi hamnade först hos en politisk tjänsteman i riksdagen, som dock slog ifrån sig: ‘Nej, nej, detta har inget med rikspolitiken att göra – ring Stockholm’.

Litet konstigt ändå, eftersom moderaterna ändå uttalat sig kring detta ändå upp på partiledarnivå…

Sedan fick vi en mer utförlig bild av Mattias Thorsson, moderaternas kommunikationschef i Stockholm. Ett givande och intressant samtal på många sätt om hur moderaterna ser på politisk representation vid evenemang som Järva, hur man ser på privata respektive politiska uttalanden i ett parti, med mera.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *