Samtal 81: SD:s partisekreterare Richard Jomshof

’Samtal med Samhället’ slog en signal till Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshof, apropå att moderaten Kahin Ahmed inte ville att SD skulle medverka vid politikerveckan på Järvafältet.

’Samtal med Samhället’ har funderat mycket kring detta meningsutbyte. Vi ringde bl a moderaterna i Stockholm (samtal 80) för att höra med dem kring lämpligheten i att Ahmed vill förhindra att SD är med och talar i Järva – när alla andra Stockholmsbaserade partier är med. Och det som faktiskt också är intressant i sammanhanget är att det var Ahmed som provocerade och Jomshof som responderade.

Vad var alltså upprinnelsen till det verbala bråket? Borde inte Jomshof i sin replik ha hållit en ’högre’ nivå än vad Ahmed gjorde i sitt utfall? Och kommer SD framöver att hålla sig ifrån politikerveckor på Järva eller liknande platser? Lyssna till ett intressant samtal.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *