Samtal 84: Om SvD:s Thomas Engström hat på twitter

‘Samtal med Samhället’ ringde Svenska Dagbladet, Axess och Fokus, tidningar i vilka författaren Thomas Engström är medarbetare. Engström har nyligen lagt ut ett antal märkliga Twitterkommentarer, som ger mycket obehagliga associationer. Vi ville gärna höra vad Engströms uppdragsgivare har för uppfattning kring dessa.

Tyvärr svarar dock ingen i telefon och i flera fall är endast mejl möjligt’Samtal med Samhället’ ringde Svenska Dagbladet, Axess och Fokus, tidningar i vilka författaren Thomas Engström är medarbetare. Engström har nyligen lagt ut ett antal märkliga Twitterkommentarer, som ger mycket obehagliga associationer. Vi ville gärna höra vad Engströms uppdragsgivare har för uppfattning kring dessa. Tyvärr svarar dock ingen i telefon och i flera fall är endast mejl möjligt.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *