Samtal 97: När avgår Anna Johansson?

’Samtal med Samhället’ ringde infrastrukturminister Anna Johanssons kansli och fick tala med hennes pressekreterare Natalie NN.
Vi har på känn att Johansson sitter löst med anledning av skandalen i Transportstyrelsen. Eller i alla fall borde hon göra det, om innevarande regering har en känsla för ansvarstagande och omdöme. Vi ringde därför till Johanssons pressekreterare och frågade om inte ministern borde avgå snart i spåren av denna exempellösa skandal. Det ville pressekreteraren dock inte svara på i telefon utan bad att få frågan skriftligt. Hon kunde heller inte svara på något annat i telefon, utan lade på luren. Bråda tider på departementet, verkar det…
Så vi får väl dra en mejl till minist
ern och höra om hon tänker avgå. Så får vi se om vi kanske möjligen ställs inför fullbordat faktum i mellantiden.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *