Samtal 99: Spånga-Tensta stadsdelsnämnd

’Samtal med Samhället’ ringde Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning. Vi ville helt enkelt tala med dem som styr och ställer där. Höra om de t ex kan rekommendera att man bosätter sig i stadsdelen, trots problem som många talar om.
Det gäller inte minst trakasserier mot kristna, att kvinnor hålls utanför det offentliga, kriminalitet… Den vänliga damen i växeln trodde först att vi frågade om ’bosättningar’ i bemärkelsen ’tältläger’. Associationen ligger tydligen nära till hands.
Sedan blev vi kopplade till avdelningen för ’försörjningsstöd’, ett annat område som tycks vara dominerande i stadsdelen. Till slut kom vi fram till Ole Jörgen Persson som är moderat politiker i stadsdelsnämnden. Vi fick ett bra och konstruktivt samtal med honom om samhället i Spånga-Tensta.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *