Samtal 103: Ingen hemma hos Morgan J

’Samtal med Samhället’ ringde inrikesminister Morgan Johanssons kansli. De vänlig damerna i växeln på regeringskansliet kopplade oss till – totalt – tre olika personer: Daniel Ferreira (pressekreterare), Elin Almkvist (politiskt sakkunnig) samt Adriana Haxhimustafa (pressekreterare). Ingen svarade.

Ferriera ville dock inte att man skulle lämna meddelande utan bad om sms. Skickade ett sådant, så vi får väl se vad som händer.

’Samtal med Samhället’ ville gärna veta vad Morgan Johansson har för idéer om hur IS-terrorister skall stoppas i Sverige. Detta sedan han avfärdade polischefens i Stor-Göteborg, Erik Nord, förslag om att riva de svenska passen för återvändande terrorister. Men Johansson är oss så här långt svaret skyldig. Han har kanske inga andra idéer…

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *