Samtal 109: Noll koll hos Fridolin.

’Samtal med Samhället’ ringde skolminister Gustav Fridolins kansli och talade med pressekreteraren Emma Stark. Vi ville veta hur ministern resonerar och vad han avser att göra med anledning av den skolstrejk som afghanerna på Medborgarplatsen och deras supportrar påannonserade igår. Hos Fridolin visste man ingenting. Man hade inte uppfattat det hot som uttalades igår av arrangörerna.

Hur kan det komma sig att mainstreammedia inte rapporterar? Hur kan det komma sig att skolministern har noll koll? Handlar det om dekret uppifrån: Minimal uppmärksamhet gör att det hela dör ut. Men det har ju varit både ministrar och riksdagsledamöter på plats, så uppmärksamhet har ju spektaklet redan fått…

’Samtal med Samhället’ tror inte på vare sig några direktiv eller någon plan. Vi tror helt enkelt bara att regeringen saknar koll på det som händer. Det är illavarslande.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *