Samtal 121: Hur svårt kan det vara?!

’Samtal med Samhället’ slog en signal till SVT Nyheter. Vi ville veta hur man tyckte att man skött bevakningen av afghanernas demonstration på Medborgarplatsen, som avbröts för någon vecka sedan. Vi kom fram till redaktörerna hela vägen – även till tf ansvarig utgivare – men ingen kunde egentligen uttala sig…

Det kändes litet märkligt, men ganska typiskt svenskt. Är man så osäker på att man skött bevakningen allsidigt? Att man låtit alla komma till tals? Allt man belyst alla sidor?

SVT Nyheter skall dock ha ’cred’ för att man lyfte luren och tog sig tid att svara – även om det känns märkligt att ingen vågar svara entydigt och enstavigt ’ja’ på frågan: ’Har ni gjort ert jobb ordentligt?’

Hur svårt kan det vara?!

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *