Samtal 123: Ekot lovar svara…

‘Samtal med Samhället’ ringde publiceringschefen Klas Wolf-Watz på Ekot. Detta med anledning av den närmast skandalöst tendensiösa ‘CV’ Ekot lade ut på den moderate partiledarkandidaten Ulf Kristersson. Detta uppmärksammades bl a i Expressen.

Wolf-Watz har redan backat från den utlagda texten, så det är inte så mycket att säga om det. Men den stora fråga kvarstår: Hur kan det över huvud taget komma sig att den lades ut? Det finns uppenbarligen en sabotör på Ekot. Frågan är om det finns fler… Kan man lita på Ekot?

Detta är naturligtvis av vitalt intresse för alla oss (skattebetalare) som betalar Ekoredaktionens löner. Wolf-Watz lovade också – som ni kan höra – att svara. Men när vi ringde tillbaka hade han annat för sig, tydligen…

Fortsättning följer.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *