Samtal 129:Att göra en insats för Sveriges försvar

’Samtal med Samhället’ ringde Nazanin Kamal, som tjänstgör i det svenska försvaret. Hon är en ung kvinna med bakgrund i Afghanistan, som kom till Sverige som barn och vill göra en insats för sitt nya hemland.

’Samtal med Samhället’ hörde henne i ett radioprogram tidigare, och beslöt att ta kontakt för en intervju. Vi gillade Kamals attityd, kämpaglöd och önskan att ge tillbaka något som tack för den hjälp hon och hennes familj hade fått.Och vi tyckte att hon framstod som ett gott exempel för många jämnåriga som drar sig för att tjänstgöra i det militära och saknar intresse för att försvara Sverige. Ett intressant samtal och vi hoppas att det går bra för Nazanin Kamal i vår Försvarsmakt.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *