Samtal 133: Nacka kommun och alla dess lägenheter.

’Samtal med Samhället’ ringde Frida Plym Forshell, tillförordnad arbetsmarknadsdirektör i Nacka kommun. Det har under veckan varit mycket i media om Nacka och dess lägenheter befolkade av polygamer och andra behövande.

Många har med viss rätt blivit upprörda över det faktum att Nacka har inhandlat tre lägenheter för runt 14 miljoner kronor och upplåtit dem till en syrisk migrant med tre fruar och 16 barn. Vi ville därför lyssna litet mer med de närmast ansvariga för att höra hur sakernas tillstånd i Nacka kommun egentligen är. Vi fick ett intressant samtal, som är värt att lyssna på.

Och ’Samtal med Samhället’ vill för ordningens skull understryka att vi inte lägger oss i hur folk lever sina privatliv, så länge inte tredje man (t ex skattebetalarna) drabbas. Samt att en fru känns fullt tillräckligt…

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *