Samtal 136: Samtal 136: Vänliga men ovetande

‘Samtal med Samhället’ ringde Finansdepartementet för att höra vad de säger om att schweiziska World Economic Forum petat ned Sverige ett pinnhål vad gäller konkurrenskraft. Detta med anledning av skattetryck och brottslighet i vårt land.
Talade först med en opolitisk tjänsteman, som hänvisade till den politiska avdelningen. Där svarade pressekreteraren direkt. Hon var mycket vänlig och försökte svara, men visste annars inte så mycket kring detta…
‘Samtal med Samhället’ tycker i alla fall att både den opolitiske tjänstemannen och den politiskt tillsatta pressekreteraren gjorde ett gott intryck, vilket man också skall förvänta sig av skatteavlönade tjänstemän. Det skall de ha en eloge för.
Vi kan inte låta bli att jämföra med en pressekreterare hos Annika Strandhäll, som tidigare idag slängde på luren, när vi ringde upp. Fördel Finansen!

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *