Samtal 157: Inte en aning…

’Samtal med Samhället’ ringde till de skånska kommunerna Staffanstorp och Vellinge. Enligt uppgift i SVT har de meddelat att de inte kan ta emot fler migranter, något som Migrationsverket inte accepterar.

Verket vill bli av med sina ’adepter’ och är nu i närmast desperat behov av att skyffla ut migranterna till mer eller mindre motsträviga kommuner. Enligt uppgift i SVT har man t o m skickat migranter med enkel biljett till Staffanstorp.

Intressant nog hade ingen vi talade med – vare sig i Staffanstorp eller i Vellinge – hört talas om detta. Frågan är om det bara var Migrationsverket som spelade tufft… Eller om migranterna glömde att stiga av i lilla Staffanstorp och hamnade i närbelägna Malmö… Eller om SVT hade fått det hela om bakfoten…

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *