Samtal 172: Tankevurpan och Tankesmedjan…

’Samtal med Samhället’ ringde SR P3 för att få tala med programchefen eller producenterna för satirprogrammet ’Tankevurpan’, förlåt: ’Tankesmedjan’.

Programmet kan ibland faktiskt vara riktigt roligt, men stundom – som förra veckan – bara sorgligt osmakligt. Som när man spelar IS-jinglar, vars syfte är att uppmana till våldtäkt och mord. Ojämn kvalitet på programmet, skulle man kunna säga med ett understatement.

Men den hjälpsamma damen i SR:s växel ringde på både programchef och producent – förgäves. Och tillslut blev vi bortkopplade. Inget svar, ingen hänvisning, ingen telefonsvarare… Kändes vant, på något sätt, men inte OK.

Det var naturligtvis ’Samtal med Samhället’ som gjorde en tankevurpa. Att vi bara fåfängt kunde inbilla oss att man skall få tag på någon ansvarig för den radio för vilken man själv betalar!

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *