Samtal 184: Samtal med samhället ringde Aftonbladet

’Samtal med Samhället’ ringde Aftonbladet. Detta med anledning av en artikel i tidningen kring ett tidigare skånskt kommunalråd, misstänkt för våldtäkt. I vissa fall brukar AB skriva ut partitillhörighet – i andra fall inte. Inte i detta fall och vi ville veta varför man nu mörkar. Reportern Gustaf Tronarp svarade – trots att han var ledig. Det hedrar honom. Han hänvisade dock till sina chefer på tidningen angående policyn. Varför vi ringde dit. Men de var inte lika alerta vid telefonen som Tronarp.

Och, ja, ’Samtal med Samhället’ har förstås tagit reda på vem som avsågs i artikeln. Så mycket kan sägas, att om det stämmer, var det ingen moderat, ej eller krist- eller sverigedemokrat. I så fall hade nog partibeteckning skrivits ut…

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *