Samtal 185: Socialdemokraternas ’trollfabrik’

’Samtal med Samhället’ ringde Socialdemokraternas partihögkvarter i Stockholm. Det florerar information i media om att partiets omvärldsanalys-avdelning satt upp en ’trollfabrik’ med fejkkonton på Twitter. En ’trollfabrik’ som bl a skickar ut arga Twitter kring SD och M.

Intressant, tyckte vi, och sökte S. Vi hade först morgonens trevligaste samtal med damen i växeln. En positiv representant utåt för partiet. Grattis, Löfven!

Mindre positiva var signalerna från omvärldsanalysavdelningen. De första påringningarna gav inget resultat. Slutligen fick vi tala med en ung socialdemokrat som med viss tvekan berättade vem han var, inte ville svara på några frågor, frenetiskt hänvisade till partiets pressavdelning och till slut slängde luren i örat på ’Samtal med Samhället’.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *