Samtal 187: Stökigt på bibliotektet i Åmål

’Samtal med Samhället’ ringde biblioteket i Åmål. Vi läste i Dagens Nyheter att det var stökigt där och av texten i artikeln att döma förekom även droghandel mellan bokhyllorna… Bibliotekarien vi talade med berättade att man faktiskt hade haft problem med stökiga ungdomar på kvällarna. Det hade hållit på ett tag och handlade framför allt om svenska ungdomar. Men man hade nu ändrat stängningstid från 1900 på kvällen till 1700. Då blev det lugnare.

Någon droghandel bland bokhyllorna hade hon dock inte varit med om på Åmålsbiblioteket. Det, menade hon, verkade nog DN har fått om bakfoten. Aj då, tänkte vi: Ägnar sig Dagens Nyheter åt ’fake news’?! Vem hade väl förväntat sig det.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *