Samtal 198: Vimmerby kommun

’Samtal med Samhället’ ringde Vimmerby kommun och kommunalrådet Helen Nilsson (S). Detta efter en alarmerande artikel i Dagens Vimmerby, som talar om en ’enorm demografisk utmaning för Vimmerby’ och att de styrande har ’huvudbry varje dag’. Pengarna håller på att ta slut, som det verkar. För få jobbar, för många lever på skattepengar. Infrastrukturen är ansträngd. Det lät mycket oroande, varför vi gärna ville tala med ansvarigt kommunalråd direkt. Helene Nilsson svarade, men eftersom hon satt i möte bad hon att vi skulle återkomma efter ett visst klockslag – vilket vi gjorde. Då svarade hon däremot inte. Inte ens på direktnumret.
http://www.dagensvimmerby.se/nyheter/politik/e/22141/enorm-demografisk-utmaning-for-vimmerby-huvudbry-varje-dag/

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *