Samtal 199: Akademikerförbunder SRR och Özz Nûjen

’Samtal med Samhället’ ringde Akademikerförbundet SSR och deras pressekreterare Cecilia Axelsson. Detta med anledning av uppgifter i media om att fackförbundet har anlitat komikern Özz Nûjen för att göra en ’stå-upp’ i Almedalen om asylinvandring.

Vi frågade om inte förbundet tyckte att det hela var olämpligt med anledning av Nûjens direkta eller indirekta iblandning i det bygge på Gotland, där man anlitade bland andra den blivande terroristen Akilov som svart arbetskraft på en fastighet som Nûjen äger tillsammans med sin syster och svåger.

Cecilia Axelsson ville dock inte svara på detta, trots att det rimligen borde vara hennes uppgift. Istället kopplade hon bort samtalet. När vi sedan ringde upp igen, kopplades samtalet åter bort. Vi kände oss litet avsnoppade – ungefär som Janne Josefsson måste ha känt inför Özz Nûjen. Så vi kan väl konstatera att Akademikerförbundet och Nûjen är samma andas barn. Lika barn, leka bäst!

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *