Samtal 203: Varför vill LUF förhindra att lagar följs?

’Samtal med Samhället’ ringde presskontakten Emilie Tilstam på LUF. Vi var nyfikna på varför Liberalernas ungdomsförbund hyllade aktivisten Elin Ersson som i veckan agerade i strid med lagen för att förhindra en utvisning.

Något riktigt klargörande svar fick vi väl inte, annat än att LUF tyckte att man kunde bryta mot lagen om den var fel… På vår fråga varför man kan bryta mot lagar som LUF:s moderparti Liberalerna har varit med och stiftat, hänvisade Tilstam till moderpartiet.

Inte heller på vår fråga var man bör dra gränsen för när det skall vara ok att bryta mot lagen fick vi svar på. Emilie Tilstam meddelade att hon egentligen hade semester och tillade retoriskt att alla väl har rätt till semester?!

’Samtal med Samhället’ undrar alltså fortfarande varför LUF:s presskontakt ett valår hänvisar till semester och inte har en icke semestrande dito i tjänst… Kanske för att LUF är en mycket liten organisation?

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *