Samtal 204: Bawan Said

’Samtal med Samhället’ ringde Bawan Said, en ung debattör med politiskt intresse. Tidigare jobbade han med Socialdemokraterna, numera med Sverigedemokraterna. Han har bott i 18 år i Frölunda/Tynnered och berättar om hur ledsen han är över nedgången i områdena och över hur etablerade politiker i Göteborg verkar ha struntat i dem som bor där.

Said var snabbt ute och filmade den senaste veckans bilbränder och han tycker inte att det är något konstigt med att han, som tidigare socialdemokrat och med invandrade föräldrar, nu aktivt stöttar SD. Det partiet, menar han, presenterar ju lösningar för att komma bort från problemen – till skillnad från de andra. Och – understryker han – det är alla vi med invandrarbakgrund som drabbas hårdast i problemområdena.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *